05

juli, 2021 maandag

18:00

Sport

Speedboot Fun

Lac de Serre Ponçon

,

Gaan de andere outdoor activiteiten jou niet snel genoeg en zoek je een spectaculaire uitdaging waar je een kick van krijgt? Schrijf je dan in voor Speedboot Fun; dé activiteit waarbij je razendsnel over het water vliegt en je de adrenaline door je lichaam voelt stromen. Bij Speedboot Fun kun je kiezen uit Kneeboarden en Funbanden.

Kneeboarden

Kneeboarden is een hele leuke activiteit voor jong en oud. Bij het kneeboarden lig je eerst op je buik op een klein board. De speedboot trekt je vooruit en als de snelheid hoog genoeg is klim je op het board. Eenmaal zittend op je knieën trek je de knieband strak aan en gaat het echte werk beginnen. Je stuurt met je lichaam van links naar rechts en natuurlijk probeer je hierbij niet om te slaan want dat betekent maar één ding; Zwemmen!!! Gebruik de hekgolf (golf die door de snelheid achter de boot ontstaat) om los te komen van het water of om capriolen uit te halen.

Funbanden

Bij het Funbanden word je, liggend op een opblaasbare band, in een razend tempo vooruit getrokken door de speedboot. Je moet je goed vasthouden aan de band want door de snelheid kom je regelmatig los van de golven en voor je het weet vlieg je van de band af en moet je zwemmen.
Je kunt er voor kiezen om deze activiteit alleen te doen maar het wordt pas echt fun als je dit met je vrienden of familieleden doet. Met z’n tweeën op één band of allemaal alléén op een band en vervolgens met 2 banden tegelijkertijd over het water scheren. De adrenaline giert door je lichaam!

Prijzen
  • Kneeboarden – Sessie (10 min.) – € 15,00
  • Funbanden – Sessie (10 min.) – € 15,00
top
UA-71614816-2