Kneeboarden en Funbanden

Gaan de andere outdoor activiteiten jou niet snel genoeg en zoek je een spectaculaire uitdaging? Schrijf je dan in voor Speedboot Fun; dé activiteit waarbij je razendsnel over het water vliegt en je de adrenaline door je lichaam voelt stromen. Bij Speedboot Fun kun je kiezen uit Kneeboarden en Funbanden. Deze activiteiten vinden plaats op het meer van Serre Ponçon.

Speedbootfun Kneeboarden en Funbanden in de Franse Alpen

Kneeboarden

Kneeboarden

Kneeboarden is een hele leuke activiteit voor jong en oud. Bij het kneeboarden lig je eerst op je buik op een klein board. De speedboot trekt je vooruit en als de snelheid hoog genoeg is klim je op het board. Eenmaal zittend op je knieën trek je de knieband strak aan en gaat het echte werk beginnen. Je stuurt met je lichaam van links naar rechts en natuurlijk probeer je hierbij niet om te slaan want dat betekent maar één ding; Zwemmen!!! Gebruik de hekgolf (golf die door de snelheid achter de boot ontstaat) om los te komen van het water of om capriolen uit te halen.

Speedbootfun Kneeboarden en Funbanden in de Franse Alpen

Funbanden

Funbanden

Liggend op een opblaasbare band word je in een razend tempo vooruit getrokken door de speedboot. Je moet je goed vasthouden aan de band want door de snelheid kom je regelmatig los van de golven en voor je het weet vlieg je van de band af en moet je zwemmen.
Je kunt er voor kiezen om deze activiteit alleen te doen maar het wordt pas echt fun als je dit met je vrienden of familieleden doet. Met z’n tweeën op één band of allemaal alléén op een band en vervolgens met 2 banden tegelijkertijd over het water scheren. De adrenaline giert door je lichaam!


Data 2021

Week 27 t/m 34
5 juli t/m 27 augustus
Iedere Maandag en Donderdag tussen 18.00 – 21.00 uur.
Iedere Zondag tussen 09.00 – 11.00 uur.
Aanmelden op de receptie van Camping Les Eygas.

Duur

Elke sessie van Kneeboarden en Funbanden duurt 10 min.
Inschrijving op basis van individuele deelname. Het minimum aantal deelnemers is 4 personen.

Inclusief

• Materialen voor Kneeboarden en Funbanden
• Instructie en begeleiding door Nederlandstalige instructeurs

Exclusief

• Vervoer
• Verzekering
• Maaltijden
• Overnachting

Vervoer

Helaas hebben Camping Les Eygas en Wildwaterschool geen grote touringcar tot hun beschikking om iedereen naar de activiteiten te vervoeren. Daarom zijn alle activiteiten exclusief het vervoer.
Het vertrek naar, en de terugkomst van, de diverse activiteitenlocaties geschiedt daarom op basis van eigen vervoer of op basis van carpooling door de deelnemers of de ouders van de deelnemers, waarbij verwacht wordt dat men om beurten rijdt. Heeft men helemaal geen vervoer dan gaan we er van uit dat er (in overleg met de chauffeur) een vergoeding wordt gegeven aan de chauffeur met wie men mee rijdt.

Kosten p.p. per 10 minuten

€ 15,00 p.p. Kneeboarden
€ 15,00 p.p. Funbanden

Inschrijven

De activiteiten Kneeboarden en Funbanden zijn op basis van individuele inschrijvingen. Schrijf je in via het inschrijfformulier.
Op alle activiteiten zijn de Algemene Voorwaarden van Wildwaterschool van toepassing.

Meer informatie nodig?

Wil je graag meer weten over de verschillende activiteiten of heb je specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op per telefoon of per e-mail. Op de contactpagina vind je al onze gegevens.

Geen zin in een saaie vakantie?
Kom dan naar Camping Les Eygas!

top
UA-71614816-2