Canyoningen in de Franse Alpen

canyoningen in Frankrijk in de Franse Alpen

Canyoningen in de Franse Alpen

Canyoningen is een uitdagende en spannende outdoor activiteit waarbij je de loop van een bergrivier volgt. Deze rivier loopt in een diepe kloof langs watervallen, natuurlijke glijbanen en diepe en ondiepe bassins.
Met een neopreen wetsuit, helm en het nodige klimmateriaal daal je al wandelend, glijdend, springend, zwemmend, klauterend en abseilend naar beneden.

Fournel

De Fournel is een speelse en uitdagende canyon en is geschikt voor mensen die nog nooit het canyoningen beoefend hebben. De duur van deze canyoning tocht is +/-  2 tot 2,5 uur.

Canyoningen Fournel

€ 43,00 p.p.
+/- 2,5 uur
vanaf 11 jaar

Data 2022

Week 26 t/m 35
27 juni t/m 2 september
Iedere Woensdag
Bij voldoende deelname ook op Dinsdag en/of Donderdag

Inclusief

• Materialen
• Instructie en begeleiding door Nederlandstalige instructeurs

Exclusief

• Vervoer
• Verzekering
• Maaltijden
• Overnachting
• Schoeisel (evt. te huur op Camping Les Eygas)

Vervoer

Helaas hebben Camping Les Eygas en Wildwaterschool geen grote touringcar tot hun beschikking om iedereen naar de activiteiten te vervoeren. Daarom zijn alle activiteiten exclusief het vervoer.
Het vertrek naar, en de terugkomst van, de diverse activiteitenlocaties geschiedt daarom op basis van eigen vervoer of op basis van carpooling door de deelnemers of de ouders van de deelnemers, waarbij verwacht wordt dat men om beurten rijdt. Heeft men helemaal geen vervoer dan gaan we er van uit dat er (in overleg met de chauffeur) een vergoeding wordt gegeven aan de chauffeur met wie men mee rijdt.

Inschrijven

Het canyoningen is op basis van individuele inschrijvingen. Schrijf je in via het inschrijfformulier. Geef jouw keuze voor het canyoningen door in het blok “Opgave Outdoor Activiteiten”.
Op alle activiteiten zijn de Algemene Voorwaarden van Wildwaterschool van toepassing.

Meer informatie nodig?

Wil je graag meer weten over de verschillende activiteiten of heb je specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op per telefoon of per e-mail. Op de contactpagina vind je al onze gegevens.

Wij nemen graag al je zorgen uit handen zodat jij optimaal kunt genieten van jouw welverdiende vakantie.

Geen zin in een saaie vakantie?
Kom dan naar Camping Les Eygas!

top
UA-71614816-2