Canyoningen in de Franse Alpen

canyoningen in Frankrijk in de Franse Alpen

Canyoningen in de Franse Alpen

Canyoningen is een uitdagende en spannende outdoor activiteit waarbij je de loop van een bergrivier volgt. Deze rivier loopt in een diepe kloof langs watervallen, natuurlijke glijbanen en diepe en ondiepe bassins.
Met een neopreen wetsuit, helm en het nodige klimmateriaal daal je al wandelend, glijdend, springend, zwemmend, klauterend en abseilend naar beneden.

Fournel – Basic – € 45,00 p.p.

De Fournel is een speelse en uitdagende canyon en is geschikt voor mensen die nog nooit het canyoningen beoefend hebben. De duur van deze canyon tocht is +/-  2 tot 2,5 uur.
De minimum leeftijd voor deelname is 10 jaar.

Tramouillon – Medium – € 55,00 p.p.

De Tramouillon is een canyon voor sportieve mensen. In deze canyon moet je 6-7 keer abseilen waarbij de hoogste abseil +/- 20 meter bedraagt. Het berglandschap van deze canyon is ongelooflijk mooi! De duur van deze canyon tocht is +/- 2,5 tot 3 uur.
De minimum leeftijd voor deelname is 12 jaar.

La Blache – Large – € 62,00 p.p.

De La Blache canyon ligt in de uitloper van de prachtige Ubaye vallei, bij het plaatsje Le Lauzet. Je zult genieten van een geweldig uitzicht op het meer van Serre-Ponçon voordat we de kloof in gaan. 
Het is een canyon voor sportievelingen die niet bang zijn en die houden van een uitdagend avontuur. De duur van deze canyon tocht is +/- 2,5 tot 3 uur.
De minimum leeftijd voor deelname is 12 jaar.

La Blache – Large Plus – € 69,00 p.p.

Bij de La Blache – Large Plus krijg je ter afsluiting 3 watervallen waarbij de laatste waterval een abseil is van 25 meter met een vrije hang! Je moet dus niet bang aangelegd zijn om aan deze canyon tocht deel te nemen. Een Via Ferrata brengt je weer terug naar het begin. De duur van deze canyoning tocht is +/- 3 uur.
De minimum leeftijd voor deelname is 14 jaar.

Data 2022

Week 26 t/m 35
27 juni t/m 2 september

Inclusief

• Materialen
• Instructie en begeleiding door Nederlandstalige instructeurs

Exclusief

• Vervoer
• Verzekering
• Maaltijden
• Overnachting
• Schoeisel (evt. te huur op Camping Les Eygas)

Vervoer

Helaas hebben Camping Les Eygas en Wildwaterschool geen grote touringcar tot hun beschikking om iedereen naar de activiteiten te vervoeren. Daarom zijn alle activiteiten exclusief het vervoer.
Het vertrek naar, en de terugkomst van, de diverse activiteitenlocaties geschiedt daarom op basis van eigen vervoer of op basis van carpooling door de deelnemers of de ouders van de deelnemers, waarbij verwacht wordt dat men om beurten rijdt. Heeft men helemaal geen vervoer dan gaan we er van uit dat er (in overleg met de chauffeur) een vergoeding wordt gegeven aan de chauffeur met wie men mee rijdt.

Inschrijven

Het canyoningen is op basis van individuele inschrijvingen. Schrijf je in via het inschrijfformulier. Geef jouw keuze voor het canyoningen door in het blok “Opgave Outdoor Activiteiten”.
Op alle activiteiten zijn de Algemene Voorwaarden van Wildwaterschool van toepassing.

Meer informatie nodig?

Wil je graag meer weten over de verschillende activiteiten of heb je specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op per telefoon of per e-mail. Op de contactpagina vind je al onze gegevens.

Wij nemen graag al je zorgen uit handen zodat jij optimaal kunt genieten van jouw welverdiende vakantie.

Geen zin in een saaie vakantie?
Kom dan naar Camping Les Eygas!

top
UA-71614816-2