Klettersteigen (Via Ferrata)

Klettersteigen in Frankrijk bij Camping Les Eygas

Klettersteigen (Via Ferrata)

Klettersteigen kun je vergelijken met klimmen maar in plaats van verticaal omhoog te klimmen volg je nu horizontaal een route aan de bergwand. Deze route is voorzien van een staalkabel waaraan je constant gezekerd bent door middel van een klimgordel die je draagt.

Om de ‘IJzeren Weg’ (Via Ferrata) te bedwingen  moet je geen hoogtevrees hebben. Klettersteigen is wel afhankelijk van het weer. Bij regen moeten we deze activiteit helaas verplaatsen naar een droge dag.
We klimmen de klettersteig route van Freissinières.
Freissinières is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Voor deze route geldt dat je een minimale lengte moet hebben van 1.35m. Ben je jonger en/of kleiner dan 1.35m maar vind je het leuk om te klimmen en te klauteren? In de omgeving van Camping Les Eygas liggen verschillende touwparcoursen en tokkelbanen die je al vanaf 4-jarige leeftijd kunt doen.

Klettersteig Freissinières

€ 48,00 p.p.
+/- 3,5-4 uur
vanaf 12 jaar

Data 2020

Week 27 t/m 35
29 juni t/m 28 augustus
Iedere Maandag
Bij voldoende deelname ook op Dinsdag

Inclusief

• Materialen
• Instructie
en begeleiding door Nederlandstalige instructeurs

Exclusief

• Vervoer
• Verzekering
• Maaltijden
• Overnachting
• Schoeisel

Vervoer

Helaas hebben Camping Les Eygas en Wildwaterschool geen grote touringcar tot hun beschikking om iedereen naar de activiteiten te vervoeren. Daarom zijn alle activiteiten exclusief het vervoer.
Het vertrek naar, en de terugkomst van, de diverse activiteitenlocaties geschiedt daarom op basis van eigen vervoer of op basis van carpooling door de deelnemers of de ouders van de deelnemers, waarbij verwacht wordt dat men om beurten rijdt. Heeft men helemaal geen vervoer dan gaan we er van uit dat er (in overleg met de chauffeur) een vergoeding wordt gegeven aan de chauffeur met wie men mee rijdt.

Inschrijven

Klettersteigen in Frankrijk bij Camping Les Eygas

Klettersteigen (Via Ferrata)

Klettersteigen is op basis van individuele inschrijvingen. Wil je verzekerd zijn van deelname schrijf je dan in via het inschrijfformulier. Geef jouw keuze voor het klettersteigen door in het blok “Opgave Outdoor Activiteiten”.
Ter plaatse inschrijven is ook mogelijk maar het kan voorkomen dat de activiteit volgeboekt is.
Op alle activiteiten zijn de Algemene Voorwaarden van Wildwaterschool van toepassing.

Meer informatie nodig?

Wil je graag meer weten over de verschillende activiteiten of heb je specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op per telefoon of per e-mail. Op de contactpagina vind je al onze gegevens.

Wij nemen graag al je zorgen uit handen zodat jij optimaal kunt genieten van jouw welverdiende vakantie.

Geen zin in een saaie vakantie?
Kom dan naar Camping Les Eygas!

top
UA-71614816-2