River Tubing op de Durance

River Tubing is een geweldig leuke watersport waarbij je in een opgeblazen ‘donut’ over de rivier glijdt. Sommigen mensen noemen het ook wel ’tobbedansen’ op de rivier. Je bent voorzien van een complete outfit zoals helm, zwemvest, wetsuit en peddel, en voor aanvang van de activiteit krijg je een uitgebreide uitleg van onze instructeur die ook meevaart op de rivier.

Je zit altijd met 2 personen in een tube en een goede samenwerking is cruciaal. Val je eruit? Geen paniek! Met behulp van de handvaten die rondom en in de tube zitten klim je er heel gemakkelijk weer in.
En als je geen zin hebt om te peddelen dan laat je je gewoon mee dobberen met de stroming van de rivier.
Deze activiteit wordt 1x per week (op maandag) aangeboden op de rivier de Durance en is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. 

River Tubing Durance

€ 27,50 p.p.
+/- 2-2,5 uur
vanaf 12 jaar

Data 2024

Week 28 t/m 34
8 juli t/m 23 augustus

Inclusief

• Materialen
• Instructie
en begeleiding door Nederlandstalige instructeurs

Exclusief

• Vervoer
• Verzekering
• Maaltijden
• Overnachting
• Schoeisel (evt. te huur op Camping Les Eygas)

Vervoer

Helaas hebben Camping Les Eygas en Wildwaterschool geen grote touringcar tot hun beschikking om iedereen naar de activiteiten te vervoeren. Daarom zijn alle activiteiten exclusief het vervoer.
Het vertrek naar, en de terugkomst van, de diverse activiteitenlocaties geschiedt daarom op basis van eigen vervoer of op basis van carpooling door de deelnemers of de ouders van de deelnemers, waarbij verwacht wordt dat men om beurten rijdt. Heeft men helemaal geen vervoer dan gaan we er van uit dat er (in overleg met de chauffeur) een vergoeding wordt gegeven aan de chauffeur met wie men mee rijdt.

Inschrijven

River tubing in Frankrijk

River Tubing

River Tubing is op basis van individuele inschrijvingen. Schrijf je in via het inschrijfformulier op deze website.
Geef jouw keuze voor River Tubing door in het blok “Opgave Outdoor Activiteiten”.
Op alle activiteiten zijn de Algemene Voorwaarden van Wildwaterschool van toepassing.

Meer informatie nodig?

Wil je graag meer weten over de verschillende activiteiten of heb je specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op per telefoon of per e-mail. Op de contactpagina vind je al onze gegevens.

Geen zin in een saaie vakantie?
Kom dan naar Camping Les Eygas!

top