Wandeltochten, motortochten en uitstapjes

wandeltochten, motortochten en uitstapjes in de Franse Alpen

wandeltochten, motortochten en uitstapjes

De receptie heeft een dik boek met diverse beschrijvingen van wandeltochten, motortochten en uitstapjes in de omgeving van Camping Les Eygas.
Dit boek is samengesteld door een bevriend Nederlands echtpaar die alle tochten en uitstapjes zelf heeft gelopen of gereden met de motor en hun ervaringen graag met jou delen.

Nederlandse beschrijving
Alle tochten en uitstapjes zijn in het Nederlands beschreven en bij de wandelingen heb je de keuze uit diversemoeilijkheidsgraden. Er zijn ook wandelingen beschreven voor gezinnen met kinderen. Hou er wel rekening mee dat honden niet toegestaan zijn in de Nationale Parken in de omgeving.

Kopie
Je kunt het boek op de receptie inzien of eventueel meenemen naar jouw tent/caravan/camper. De beschrijvingen moeten in het boek blijven zitten. Je kunt met behulp van je GSM een foto maken van de beschrijvingen of je kunt de uitleg overnemen in je eigen aantekeningen.
Het is ook mogelijk om op de receptie tegen een kleine vergoeding een kopie laten maken van de door jouw uitgekozen wandeling, motortocht of uitstapje.

Gouden regels bergwandelen

Meer informatie nodig?

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden op Camping Les Eygas of heb je specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op per telefoon of per e-mail. Op de contactpagina vind je al onze gegevens.

Geen zin in een saaie vakantie?
Kom dan naar Camping Les Eygas!

top